Håll tummarna nu!

Hoppas snart kunna ta ner skylten

Har haft ett par visningar nu av mitt lilla radhus och kommer att ha två visningar till på måndag, första budet har kommit in vilket är positivt. Det är dock för lågt i mitt tycke, men det ska ju börjas lite lågt så att förhoppningsvis det kommer in fler och högre bud. Så nu håller vi tummarna att det lossnar.
Vill verkligen komma till mitt nya hem och börja fixa och inreda där. Ska även bli underbart med en större trädgård så att jag kan påta med blommor och sånt trädgårdspyssel.
 
vill plantera en massa i krukor



Vill även gjuta lite krukor och fågelbad....

..och bygga små söta fågelholkar...mest som prudnader..
Nu ska jag fixa med mat och hålla kväll...sen är det åter jobb i morgon söndag..


Tack

Som ni märker är det ett tag sedan jag uppdaterade..men nu kommer det ett inlägg. Det har gått ett par dagar med att jag har varit hundvakt till Malins små vovvar, utan större problem..dom har varit så snälla så..och igår kom dom hem fråm sin vintersemester, och då kom Malin och Tuva hit för att hämta hundarna. Som jag har längtat efter min lilla smula...hon har fått 5 tänder, kan vinka, och kan nu även krypa och har även börjat resa sig upp mot saker. Oj vad det går fort fram nu.



Och idag skulle Matilda gå lång promenad med sina hundar, när jag slutar jobbet så börjar hon att gå och så plockar jag upp henne på vägen, hon hinner ganska långt...men idag var det en jätterolig överraskning..hon hade tagit mina små hundar med sig istället för sina egna,, gissa om jag blev glad. Stort Tack Matilda


En dag inte som alla andra

Ja det var ju en konstig rubrik, vad menas.

Jo idag har jag fått se mitt första lilla barnbarn krypa för första gången, film kan ni se på www.malinstuvaluva.blogg.se om ni inte redan sett den.

Och för det andra så var det Matildas sista dag på jobbet, sen är hon havandeskapsledig innan hon ska föda. Jag unnar henne verkligen ledigheten, hon har kämpat sig igenom den sista tiden på jobb med ont både här och där och en trötthet som inte är att leka med. Bra jobbat min tös! Idag hade Matilda med kladdkaksmuffins som vi bakade i går kväll och bjöd på jobbet. Dom var så goda.
  



Avslutningsvis en bild på min lilla tulpan




Jobb igen imorgon


Tänkte bara visa var mitt jobb är...ha en bra måndag alla


2 spekulanter

Då får man hoppas att någon kanske kan vara intresserad av dessa två som varit på visning idag. Får väl besked inom kort...håller alla tummar och tår..

ska lägga mig framför tvn och slappa lite nu...

 


Dagens sista inlägg

Konstigt alltså...ibland är det dagar mellan inläggen men så idag är det flera stycken...Här kommer i alla fall en massa bilder från dagen och kvällen...dagen med Tuva och sen på kvällen bjuden på middag hos Marcus o Maria..

  
Bild 1. Tuva leker hos mormor 2, Maria bakar kladdkakemuffins....ps urgoda 3, puss

  
Bild 4, Lucas 5 Lucas pappa Bellman 6, Margit har stulit Majas pojkvän

  
7, Katt med coola ögon, 8, värmeljus 9, Larven


Och sist en bild på det nya snöovädret.
Allt för idag gott folk


Tuva är hos mormor

Efter en lång härlig promenad runt byn med hundarna


...åter hemma igen och så har min lilla smula kommit för att bli passad medan mamma o pappa skulle fixa en massa, Tuva och mormor tittade på reprisen av let´s dance..sen blev Tuva så nannig..
  
Nu ska jag passa på att hänga tvätt och röjja lite


Min lediga helg


Ska bli skönt att vara ledig i två dagar, förvisso skall jag inte slappa.
Har en del som måste göras, bla storstädning inför visning i morgon, inhandla nya tulpaner, handla hem mat för kylen gapar tom...
Först på tur står en lång promenad med Matilda och våra hundar.
Sen måste jag iväg och handla mat och tulpaner, och sen kommer lilla Tuva som jag ska passa i em när Malin och Peter ska fixa en massa inför sin Vintersemester som dom ska åka iväg på i morgon.


Stackars Matilda som hade så ont i fötterna igår på jobbet...hoppas det känns bättre nu när du har varit ledig och kunnat vila dig hela natten...
ooopps nu kom ett sms, Matilda är redo för promenad...mer uppdatering senare


Oj vad segt det var

Min lediga dag idag...ska hinna en massa..
men jag tänkte lägga in lite bilder från i förrgår när min lilla plutt kom och hälsade på, men om det segar så blir det inget nu


Mormors lilla älskling äter smörgåsrån med mjukost...

ses snart hos sis


puss på dig min Tuva



Alla hjärtans dag


nyfiken bara...


Liten stund med min lilla Tuva


Mormors lilla gumma kom på besök en liten stund idag, jag hade ju köpt alla hjärtansdags present till min lilla smula...

Jeans och en liten tröja till Tuva..

Lyckades komma ner en stund på stan idag och det var skönt att komma hemifrån en stund, ska till Bengt och äta middag nu snart sen ska vi ev köra hem till Marcus och Maria och dricka en kopp kaffe ikväll.
allt för denna stunden


J...a väder

När ska det sluta...har tagit extra ledigt idag pga vädret, det har varnats för trafikproblem och oväder så det känns inte så kul att behöva ge sig ut på vägarna kl 5 på morgonen långt innan alla plogbilar kommit igång...
Så jag sitter här och glor och har tråkigt som bara den, men så kom jag på en sak..jag skottade en gång in till mitt förråd och gick in där och snickrade ihopa ett fågelbord till alla fåglarna..gissa om dom blev glada.. 
tycker faktiskt själv att jag har varit duktig snickare..eller??
allt för stunden...


Torsdag på stan

Har hunnit att gå på stan med Matilda, inhandlat en kofta, mysbrallor och en skön varm mössa...shoppat tulpaner till mig och till mina töser...och varit och fikat på hertzmans cafe...sen hem till Malin och Tuva för en fika till...mums..lite bilder från dagen, samt bilder från gårdagens och morgonens hundrunda
  
   
  
  

allt för nu...




Ikväll blir det kinamat...

Ska gå ut och äta ikväll med min dotter Matilda på kina resturangen i Ystad..ska bli gott. Vi kan ju inte alltid gå på Reggan, eller hur. Synd att Malin kör sin diet annars skulle det vara kul om hon med ville haka på, inte lönt att fråga väl?


Vi snackade på jobb om en rolig bild på kinesiskt babysim
vill bara visa hur det går till på babysimmet där..










Lite coola bilder tycker ialla fall jag...


Jobba äta sova....osv

inte bara men ibland känns det jobbigare än vanligt.
Och just nu känns det lite drygt på jobbet, och snön och kylan får inte mig på bättre humör precis, längtar så efter dom första vårtecknen i naturen...men så kommer det en liten sol och lyser upp min annars så gråa himmel.

Har haft visning här hemma idag när jag var på jobbet, vet ej ännu om någon kommer att lägga något bud. Men det ska i alla fall in en annons till helgen så det kommer att bli fler visningar. Skönt när allt är klart och flyttlasset rullar iväg

 har stora planer på nya hemmet..så jag tänker ta semester i samband med flytten och fixa en massa, samt all städningen här som också kommer att ta sin tid..

Imorgon blir det till att gå upp långt innan tuppen är vaken, klockan ska ringa 03.00...någon som är avis? Trist men sant fast å andra sidan slutar vi en timme tidigare ju..
..så nu är det..


Dagen igår

Började ju med städning, senare kom Bengt och hjälpte mej med lite småfix, och efter det blev vi bjudna på fika inne hos Matilda och Robin. Efter fikan körde vi alla fyra in till Ystad och handlade en massa saker på ÖB och Coop
Tillbaka här hemma så kom ett sms från Malin om att dom kom in om på en liten visit, så kul..
Vi drack kaffe och gosade med Tuvisen, jag tror att hon snart kryper hon tränade lite på mitt köksgolv när jag lagade kaffe.
  


Hon fick även smaka på lite gräddbulle, som jag köpt hem till kaffet...det var mumsigt

Sen när Malin och Tuva åkte hem så blev det långrunda med hundarna, för att senare på kvällen käka kebabtallrik och se film med Bengt.
Vi kollade på Wallander-Dödsängeln
jag ger den


Städning pågår


Som rubriken säger så är det stora städar dagen idag, dvs även rensa ut och kasta en massa "bra-och-ha" grejor som aldrig har använts eller överhuvudtaget kommer att användas..
Skönt!!

Imorgon är det första visningen på mitt hem

Håll tummarna att någon blir intresserad och vill ha min bostad...

Sitter även och planerar mitt nya hem, har funderat lite på inredningen som tapeter och dyl...har hittat en kul sida med underbara Fondfototapeter.. bla dessa som jag gillar
  
antingen över en hel vägg eller endast i mitten av väggen...

Har även tittat lite på hundar, skulle gärna vilja ha en till liten kompis till Margit, när inte Bellman finns kvar...
Valet står mellan en gul eller en svart mops
 

 

Rösta gärna på vilken du tycker att jag ska välja, en svart eller en gul??

När nu kallar dammråttorna.



Inte så länge kvar nu

innan han kommer....Nu har Matilda gått 3/4 och det innebär ju att det bara är 1/4 kvar..jag längtar så, speciellt nu efter igår när hon kom med nya bilder från ett extra ul..Det är så mycket på gång nu både med flyttningen och husförsäljningen och även Matilda och Robin som har köpt ett underbart hus på landet, och mitt i allt detta så kommer lilla barnbarnet Elise...

Kram


Hemnet

Nu så ligger min bostad på hemnet, så nu är det bara att vänta och se om det ska komma någon som vill ha den, sen kanske man kan flytta lite tidigare kanske. Det var en proffsfotograf som tagit bilderna och dom är så bra tycker jag. För er som vill kolla Ystad, bostadsrätter, 385000:- så hittar ni min lilla lya.

Och nu bär det snart ut på dom snöiga vägarna för ett tappert försök att kunna ta sig till jobbet. Får väl börja med att gräva fram min bil, för det har ju vräkt ner en massa ny snö..


hittade denna bilden, men kolla in hundhåren, stackare att komma till mormor med alla dessa hundhår..
ha en underbar dag


Så var det dags att åka och jobba igen

Margit är på bättringsvägen, tack och lov. Medicinerna har börjat göra nytta och varbildningen på vulvan har minskat rejält, så nu knallar vardagen på igen som vanligt..

fick för mig att åka till Bo Olsson igår, och tog en chans att kanske Malin och Tuva ville följa med, och det ville dom..efter undga mammor körde vi till Tomelilla för att kolla om det fanns nåt på rean, jag ville ha tag i en jacka och ett par snowboots. men hittade inget, Malin däremot fick tag på en fin jacka till sig själv för endast 99:-.

                                           dessverre bara en bild då det går för segt just nu



 

RSS 2.0